MONEY!!!

Monday, December 9, 2013

DESIGNER INSPIRED HANDBAGS RM65 ONLY

LADIES SEMUA!!! SUKA TAK DENGAN 2 DESIGN HANDBAGS NI??? Kalau berminat boleh WHATSAPPS @ 017-348 8799...Harga murah saje, cuma RM65 tidak termasuk posting...SEGERA DAPATKANNYA SEBELUM KEHABISAN STOK!!!






PERCUTIAN PENDEK KAMI DI JB

Tak tahu nak ke mana...akhirnya kamu ke JB untuk bercuti walau hanya 2hari1malam...untuk meluangkan masa bersama ank2... hotel kami MUTIARA JB yg betul2 terletak di tengah bandar berhampiran dgn KSL...
Tapi phm2 je la, tak bnyk tempat pun yg kami pegi...Jalan2 di KSL, makan seafood di Pantai Senibongm ke pasar karat n sebelum balik kami singgah ke La Stella Theme Park yg terletak di Kempas..Tak pegi pun Legoland, JPO dan sewaktu dengannya...cam tak berbaloi byr sampai beratus untuk masuk Legoland dan Theme Park...Org mengandung, tak boleh nak buat apa sgt pun...Janji dpt mandi-manda kat La Stella, ank2 puas hati sbb murah n ada juga gelongsor bagai untuk main...Sori x sempat nak tangkap gambor La Stella Theme Park...Nanti uols google je la tempat ni...Anyway, yg penting ank2 happy...








Thursday, December 5, 2013

Saje bercerita...

Assalamualaikum sahabat Blogger semua...lamanya x singgah...maaf semenjak dah buat bisnes online ni busy sikit sampai xde masa nak jenguk...Oh hampir sebulan lamanye...Banyak juga kisah nak diceritakan tp mood dan idea x seiring untuk bercerita...
Alkisah dunia perniagaan online yg hampir 2 bulan ni, Alhamdulillah sedikit demi sedikit dah nampak sedikit kemajuannya walaupun tak sehebat mereka2 yg dah lama dlm bidang ni....menyeronokkan juga sbb kenal ramai org juga..
Anyway, marketing power sgt penting dlm dunia perniagaan...bagaimana untuk yakinkan org lain beli produk kita...So, to all my frens here jom singgah dulu Myluvilmi Shop..Ada 4 produk yg saya jual PERFUMES ORIGINAL REJECT yg sememangnya 100% original, produk untuk kanak2 dan wanita..x lupa juga handbag yg sangat berkualiti dgn kadar harga yg sangat berpatutan...