MONEY!!!

Wednesday, November 6, 2013

KASUT COMEL UNTUK SIMANJA

Sahabat Blogger sekalian terutama ibu2 yang suka menggayakan sikecil anda...Kasut untuk sikecil dengan harga yang berpatutan...Boleh PM INBOX saya di https://www.facebook.com/Myluvilmi...


PRICE RM35.90

...
Untuk umur dari 0-6M/11CM,6-12M/12CM,12-18M/13CM

SILA PM INBOX SAYA SEGERA SEMENTARA STOK MASIH 
ADA...TERIMA KASIH...





Sunday, November 3, 2013

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN BAGAI CENDAWAN TUMBUH

Sekarang ni buka je FB produk kecantikan dan kesihatan..Buka je paper pun benda yang sama...Adusss bikin confuse sbb tak tahu what is the best product??? Macam2 produk kesihatan dan kecantikan...Kalau boleh memang semua orang nak sihat dah cantik tapi dari segi kualiti produk tu camne??? Kalau boleh semua nak try..Macam2 brand ada...Bila tengok testimoni semuanya ok jer...Itulah "POWER OF ADVERTISEMENT"...Tapi nasihat aku, uols yang nak ambik2 produk kesihatan ni, carilah info dulu pasal produk yang uols berkenan tu..buat la further investigation...wah!!!..takut tak berapa sesuai dengan badan...Almaklum la kekdg tu sesetengah produk, bukannya sesuai dan boleh diterima badan kita...So far, produk apa yang uols dah cuba???

GOOGLE...


PANTS FOR GIRL

Untuk parents yang ada anak dara tu...Meh tengok PANTS cantik dari MYLUVILMI SHOP...Actually, ada banyak lagi design yang cantik2...Ni baru letak sikit ajer...So, uols yang minat dan nak grab untuk anak2 daro uols, jom singgah www.facebook.com/Myluvilmi Shop...Macam2 ada...














JOM PM SAYA UNTUK FURTHER DETAILS...

Saturday, November 2, 2013

PEMAIN TEGAR CANDY CRUSH SAGA

Candy Crush dah jadi cam "penyakit berjangkit" kat semua orang...Bila sekali dah layan, memang terus layan sbb nak tahu juga "what is the next step"...Aku pun kira baru beberapa bulan layan balik..Sebelum ni dalam awl tahun tu layan gaks..dahtu stop jap...lepas raya baru belajar layan balik...Sekrg ni baru level 105..Jauh lagi perjalanan tu...Macam2 cabaran..Yang pasti CANDY CRUSH ni kekadang buat aku belajar untuk berpikir...Ye le berpikir dari strategi utk "clear"kan jelly, elak bom meletup di mana "moving" adalah sgt limit ok...dan mcm2 lagi ler untuk kurangkan "moving"...So, uols yang memang kaki CANDY CRUSH sekrg ni dah ada grup kat FB untuk kaki CANDY CRUSH ni...Ada yg dah sampai level 800++ pun ada....Fuuhhhh lambat lagi ler nampaknya nak abis sbb aku pun bukannya layan 24jam..Banyak keje lain nak buat...
mr.google...

PENTINGNYA FB!!!

FB singakatan untuk FACEBOOK dah jadi cam kewajipan di mana setiap orang dari pelbagai lapisan umur WAJIB ada akaun FB...DIULANG ,WAJIB ADA!!! hatta budak2 sekolah rendah pun dah pandai...Zaman sekrg ni semua perkara guna FB...Tak dinafikan FB ni ada baik dan buruknya...Tapi aku malas la nak citer panjang2 baik buruknya sbb aku rasa semua orang dah tahu...
Semua perkara boleh buat kat FB ni...Orang yang tak pernah kenal pun boleh kenal...Semua jemputan pakai FB, gambar pun dah tak perlu nak cuci2..semuanya upload je kat FB semua orang boleh tengok (tapi gambar tertentu sudah ler)...
Apa2 pun uols gunakanlah medium FB dengan sebaik mungkin...Perkara yang negatif tak perlulah dikongsi dalam FB ni sebab tak semua orang suka...Apakata kita share perkara yang boleh mendatangkan faedah pada kita semua...Anyway, SHARING IS CARING!!!

MUSIM ORANG KAHWIN

Cuti sekolah dengan musim orang kahwin tak dapat dipisahkan...Rasanya ramai orang suka kahwin musim cuti sekolah ni...Almaklum la senang sedara mara, kaum kerabat nak datang...sambil tu boleh ler jalan sama..Itu untuk kaum kerabat yg duduk jauh ler...Tapi yang pasti cuti sekolah memang teramat ramai ler orang buat kenduri kahwin...
Uols yang dah kahwin, dulu kahwin musim cuti sekolah atau cuti biasa jer??? Cam aku, aku pilih seminggu sebelum cuti sekolah sbb tau kalau musim cuti sekolah ni ramai sangat org kahwin..dahtu harga dewan, katering bagai sure mahal...Demi ke arah langkah penjimatan..almaklum la masa tu kahwin muda, kita kahwin ikut kemampuan sudah...he..he..he..Anyway, to all yg kahwin musim cuti sekolah ni, 
"SEMOGA KEKAL HINGGA HUJUNG NYAWA DAN BERBAHAGIA SELALU"...

Friday, November 1, 2013

Bila Adik Nak Jadi Adik

Adooyai Adik...MARISSA ILMI...Camne ni??? Tak lama lagi dah nak jadi kakak tapi masih nak dipanggil ADIK...Katanya dia adalah adik, so baby dalam perut mama panggil "BABY"...Macam2 hal bila dah tahu dirinya nak dapat adik...Setiap hari tak sabar nak tunggu adik keluar...Excited lebih...Bila malam je siap cium perut mama...Yang bestnya, sangat confident bagitau kat doktor yang baby kat perut mama adalah BABY BOY padahal sampai sekrg ni tak scan lagi dan tak tahu pun jantina baby...Konon nak surprise juge le...He..he..he..Tapi takpe la dah taknak pk sangat pasal jantina baby ni takut apa yang diharapkan tak dapat walaupun memang mengharapkan dapat BABY BOY...Uols semua doakan yang terbaik untuk ye...Semoga semuanya dipermudahkan...

Anak dara kedua mama yang dah nak masuk 4 tahun bulan Disember ni...

Perancangan Cuti Sekolah

Sedar tak sedar dah nak dekat hujung tahun dah dan tahun depan kakak Marsya dah masuk darjah 2...Cam tak caye anak aku dah besor panjang...Cam biasa ler, bila cuti sekolah ni cam banyak planning laks..ye ler lagi 2 minggu kakak dah mula cuti sekolah tapi still duk pk nak pegi mane...Uols dah ada plan ke cuti sekolah ni nak bawe ank2 ke mana??? Kekdg tu lagi syok jalan waktu tak cuti sekolah sbbnya waktu cuti sekolah ni segala tempat penuh...tu belum lagi yg harga naik mendadak..segalanya mahal...Lagipun Mr.Hubby tak suka cuti jauh2 time cuti sekolah ni..belum lagi dengan jalan jammed....Fuuuhhh rasenya mau tak ke mana2..Ditambah lagi aku yg sedang berbadan dua ni...Memang takde jalan jauh ler kami..Hari tu pun kami ke Langkawi seminggu sebelum cuti sekolah sebab nak elak bersesak2...Tak larat beb dibuatnya...Uols suka tak jalan2 time cuti sekolah ni??? Apa perancangan uols cuti sekolah ni???

DUNIA BARU SAYA

Oh uols semua...ONLINE SHOP...MYLUVILMI SHOP adalah dunia baru saya..Secara tetiba terjebak dengan dunia perniagaan online...Tak tahu dari mana datangnya minat ini tapi sedang berusaha untuk mengembangkannya...Mungkin minat kepada "COMMUNICATION" masih ada, apa salahnya cuba2...
Kini, ada 4 produk yang sedang saya usahakan dalam dunia baru saya ini... PAKAIAN UNTUK WANITA, KIDS COLLECTION, PERFUMES ORIGINAL REJECTED DAN HANDBAGS...Untuk sementara ni rasanya 4 produk sudah memadai...Ada juga niat di hati nak tambah lagi...Nak jadikan cam ONE STOP CENTRE tapi takut tak boleh nak fokus sangat sbb bekerja sambil berniaga ni kekadang susah laks nak layan customer online...
Harapan aku, SEMOGA PERNIAGAAN KECIL ini akan terus sukses...Kepada sahabat BLOGGER semua, jemputlah singgah ke ONLINE SHOP saya...Terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong usaha saya ini...

HOT ITEM!!!

Hai all...Yang ni update HANDBAGS LATTEST DESIGN yang tengah femes memes ni...Uols minat tak dengan design HANDBAGS cenggini??? Kalau minat jom singgah www.facebook.com/Myluvilmi Shop or KLIK ALBUM https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212550412251693.1073741859.207830966056971&type=3

Design dan warna yang pelbagai untuk pilihan uols...Sementara stok masih ada cepat2 grab as collection handbags terkini...








SILA PM INBOX UNTUK FURTHER DETAILS...TERIMA KASIH...