MONEY!!!

Thursday, December 5, 2013

Saje bercerita...

Assalamualaikum sahabat Blogger semua...lamanya x singgah...maaf semenjak dah buat bisnes online ni busy sikit sampai xde masa nak jenguk...Oh hampir sebulan lamanye...Banyak juga kisah nak diceritakan tp mood dan idea x seiring untuk bercerita...
Alkisah dunia perniagaan online yg hampir 2 bulan ni, Alhamdulillah sedikit demi sedikit dah nampak sedikit kemajuannya walaupun tak sehebat mereka2 yg dah lama dlm bidang ni....menyeronokkan juga sbb kenal ramai org juga..
Anyway, marketing power sgt penting dlm dunia perniagaan...bagaimana untuk yakinkan org lain beli produk kita...So, to all my frens here jom singgah dulu Myluvilmi Shop..Ada 4 produk yg saya jual PERFUMES ORIGINAL REJECT yg sememangnya 100% original, produk untuk kanak2 dan wanita..x lupa juga handbag yg sangat berkualiti dgn kadar harga yg sangat berpatutan...