MONEY!!!

Monday, December 9, 2013

PERCUTIAN PENDEK KAMI DI JB

Tak tahu nak ke mana...akhirnya kamu ke JB untuk bercuti walau hanya 2hari1malam...untuk meluangkan masa bersama ank2... hotel kami MUTIARA JB yg betul2 terletak di tengah bandar berhampiran dgn KSL...
Tapi phm2 je la, tak bnyk tempat pun yg kami pegi...Jalan2 di KSL, makan seafood di Pantai Senibongm ke pasar karat n sebelum balik kami singgah ke La Stella Theme Park yg terletak di Kempas..Tak pegi pun Legoland, JPO dan sewaktu dengannya...cam tak berbaloi byr sampai beratus untuk masuk Legoland dan Theme Park...Org mengandung, tak boleh nak buat apa sgt pun...Janji dpt mandi-manda kat La Stella, ank2 puas hati sbb murah n ada juga gelongsor bagai untuk main...Sori x sempat nak tangkap gambor La Stella Theme Park...Nanti uols google je la tempat ni...Anyway, yg penting ank2 happy...