MONEY!!!

Sunday, November 3, 2013

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN BAGAI CENDAWAN TUMBUH

Sekarang ni buka je FB produk kecantikan dan kesihatan..Buka je paper pun benda yang sama...Adusss bikin confuse sbb tak tahu what is the best product??? Macam2 produk kesihatan dan kecantikan...Kalau boleh memang semua orang nak sihat dah cantik tapi dari segi kualiti produk tu camne??? Kalau boleh semua nak try..Macam2 brand ada...Bila tengok testimoni semuanya ok jer...Itulah "POWER OF ADVERTISEMENT"...Tapi nasihat aku, uols yang nak ambik2 produk kesihatan ni, carilah info dulu pasal produk yang uols berkenan tu..buat la further investigation...wah!!!..takut tak berapa sesuai dengan badan...Almaklum la kekdg tu sesetengah produk, bukannya sesuai dan boleh diterima badan kita...So far, produk apa yang uols dah cuba???

GOOGLE...


No comments: