MONEY!!!

Friday, November 1, 2013

Perancangan Cuti Sekolah

Sedar tak sedar dah nak dekat hujung tahun dah dan tahun depan kakak Marsya dah masuk darjah 2...Cam tak caye anak aku dah besor panjang...Cam biasa ler, bila cuti sekolah ni cam banyak planning laks..ye ler lagi 2 minggu kakak dah mula cuti sekolah tapi still duk pk nak pegi mane...Uols dah ada plan ke cuti sekolah ni nak bawe ank2 ke mana??? Kekdg tu lagi syok jalan waktu tak cuti sekolah sbbnya waktu cuti sekolah ni segala tempat penuh...tu belum lagi yg harga naik mendadak..segalanya mahal...Lagipun Mr.Hubby tak suka cuti jauh2 time cuti sekolah ni..belum lagi dengan jalan jammed....Fuuuhhh rasenya mau tak ke mana2..Ditambah lagi aku yg sedang berbadan dua ni...Memang takde jalan jauh ler kami..Hari tu pun kami ke Langkawi seminggu sebelum cuti sekolah sebab nak elak bersesak2...Tak larat beb dibuatnya...Uols suka tak jalan2 time cuti sekolah ni??? Apa perancangan uols cuti sekolah ni???

No comments: