MONEY!!!

Saturday, November 2, 2013

PEMAIN TEGAR CANDY CRUSH SAGA

Candy Crush dah jadi cam "penyakit berjangkit" kat semua orang...Bila sekali dah layan, memang terus layan sbb nak tahu juga "what is the next step"...Aku pun kira baru beberapa bulan layan balik..Sebelum ni dalam awl tahun tu layan gaks..dahtu stop jap...lepas raya baru belajar layan balik...Sekrg ni baru level 105..Jauh lagi perjalanan tu...Macam2 cabaran..Yang pasti CANDY CRUSH ni kekadang buat aku belajar untuk berpikir...Ye le berpikir dari strategi utk "clear"kan jelly, elak bom meletup di mana "moving" adalah sgt limit ok...dan mcm2 lagi ler untuk kurangkan "moving"...So, uols yang memang kaki CANDY CRUSH sekrg ni dah ada grup kat FB untuk kaki CANDY CRUSH ni...Ada yg dah sampai level 800++ pun ada....Fuuhhhh lambat lagi ler nampaknya nak abis sbb aku pun bukannya layan 24jam..Banyak keje lain nak buat...
mr.google...

No comments: