MONEY!!!

Monday, October 7, 2013

Update sikit...


Nak update lagi pasal Myluvilmi Shop...Kini dah 3 produk utama iaitu pakaian yang sememangnya cantik dan menarik...Selesa dipakai dan pastinya Vogue D Vass gitu...Produk seterusnya beg tangan...Di mana terdapat juga beg yang diinspirasikan dari jenama2 hebat dan terkenal...Ye le nak beli yang ORI, RM pun kenalah lebat...And the lattest product is PERFUMES...Perfumes yang aku jual ni ialah ORIGINAL REJECT di mana ianya hanya tidak melepasi QA, QC dan segala kes berkaitan QUALITY ni...Bezanya tanpa KOTAK...Aku tahu ketiga-tiga produk ni ada peminat tegarnya selain dari produk2 kecantikan dan kesihatan yang lain...So, kepada peminat tegar BAJU, BEG TANGAN & PERFUMES, Jom singgah online shop aku ni...Klik kat banner di sebelah dan anda akan terus ke tempat yang dituju...Happy shopping...

No comments: