MONEY!!!

Monday, October 28, 2013

SmartTAG yang tak berapa nak SMART...

Uols pengguna SmartTAG tak??? Selalu tak jadi kat uols, bila sampai kat line SmartTAG tu tapi takleh baca dahtu terus kuar kat skrin "TIADA SmartTAG ...Ishh bengangkan camtu...Aku selalu gaks kena camtu terutamanya waktu pagi kat lorong SmartTAG DUKE...Pernah tu sampai jammed pulak kat lorong SmartTAG ..Malu juga tapi dengan wajah slamber kuar dari kereta kena le buat MANUAL...Itulah namanya SmartTAG yang tak berapa nak SMART...Ada laks sesetengah tempat memang lambat nak baca tu yg buat lembap...Kekdg tu kalau dah jammed, aku terus tukar lorong TOUCH & GO...Lagi cepat beb!!! Dahtu camne??? SmartTAG kalau boleh memudahkan pengguna supaya tak perlu beratur panjang, tak perlu buka tingkap bagai tapi kalau dah jadi cenggini, apa kes???

(MR.GOOGLE)

2 comments:

syawalsimpsons said...

ala tak penah guna smart tag ni

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah sepanjang anum guna x pernah kena lagi