MONEY!!!

Monday, October 28, 2013

Final Exam...

Oppss FINAL EXAM???? Bukan aku yang ambik exam tapi anak sulung aku, KAKAK...Baru je minggu lepas selesai exam...Yang bestnye die yang ambik exam tapi aku yang nervous...Agaknya memang cenggitu kot feeling semua makbapak bila anak2 nak ambik exam walaupun KAKAK baru darjah satu...Kalau exam besar yang tentukan masa depan die, lagi le tak tau camne nervous aku...Ni baru exam darjah satu...Tapi KAKAK rileks jer cam takde apa2 perasaan ajer...Siap baca buku pun boleh sampai tertidur...Ishhh kakak...kakak....Apapun mama harap kakak akan terus berjaya di dunia dan akhirat...Semoga kakak terus cemerlang dan capai apa yang kakak inginkan...


3 comments:

syawalsimpsons said...

dah selesai exam erk..moga result yang baik ye kakak

syawalsimpsons said...

dah selesai exam erk..moga result yang baik ye kakak

Nurzakiah Hanum said...

amin :)