MONEY!!!

Thursday, October 25, 2012

Bakal Bersekolah

Lagi beberapa bulan Kakak akan melangkah ke alam realiti persekolahan sebenar...Sekolah yang akan mengajar kakak banyak perkara...Moga kakak akan menjadi insan berguna...Kakak akan bersekolah di sekolah yang sama aku belajar sewaktu berusia 7 tahun...SEK. KEB KG. BATU.. Sejarah berulang kembali...Tahun 1989, pertama kali aku menjejakkan kaki di sekolah ini, ibunda tercinta yang menghantar aku...Dan kini sudah tiba pula giliran aku...Semacam tidak percaya...Inilah realiti kehidupan...Ibarat roda yang sedang berputar... Apapun aku bangga diberi peluang menjadi seorang ibu kepada dua orang puteri...

My Girl...MARSYA ILMI ZAIRUL at Majlis Kunjungan Nostalgia YAB Tun Dr. Siti Hasmah

Assalam sahabat Blogger..Lama rasanya tidak menjengah ke sini...Busy, busy, busy dan busy sampai takde masa nak menaip lagi... Actually, banyak bende gak nak share tapi sampai dah tak tau nak share apa...But apa kata layan je pictures ni semua