MONEY!!!

Wednesday, July 4, 2012

Telegram Dimansuhkan

pagi ni berita di SINAR FM telah memaklumkan bahawa penggunaan telegram sejak dari 138 tahun yg lalu telah dimansuhkan sepenuhnya..Almaklum la seiring dengan perubahan teknologi, telegram dah tak relevan lagi..Sekrg ni penggunaan BBM, Twitter, FB dan pelbagai jenis teknologi terkini telah meluas dan on d spot saja pelbagai berita dah boleh tahu...
Ye le kalau dulu telegram org guna untuk berita2 kecemasan..Skrg ni post ajer kat FB, Tweet ajer apa2 dah terus dpt...Apa2 pun berterima kasih pada perkhidmatan telegram kerana tanpa telegram mungkin org lain takkan tahu perkhabaran2 penting yang perlu dimaklumkan segera...

2 comments:

Anum said...

baru anum tau

aiENn cHAm said...

Eh marissa da besar. Dulu marsya salu cerita psl adik dia,hehe Rindunyee kat marsyaa! :D

*Ex teacher Marsya (Kids Zone)