MONEY!!!

Tuesday, July 31, 2012

Mau Jumpa Sahabat Blogger

Hampir setahun dah tidak bertemu sahabat Blogger seperti Sue, Nurul Uyun, Eb dan Aanie...Hanya blog sahaja tempat bercerita...kawan2 taknak ke kita berbuka puasa bersama-sama?? Lagi ramai, lagi meriahkan...
Uyun taknak buat tournament bowling lagi ker??? Mujur ada blog, dapatlah juga bertukar-tukar cerita dan pandangan...Phone ada tapi kekdang tu tak teringat pun nak call...Teruk betulkan saya ni???
Apa2 pun sahabat2 blogger yg lain, jom kita plan ber"GATHERING" bersama- sama..Ok tak???

4 comments:

eB said...

jommmmmmmmmmmmmm
maria rayer kat ner? leh kiter jumper :)

syawalsimpsons said...

ala..nak jumpe gak ni...sementara sue N uyun leh lagi nak berjalan ni kan...

eB said...

kalo sue ngan uyun x leh jln kiter pkt2 tolak. ha3...

Cute Mum said...

buat masa nie belum ada masa lah..
tgh fokus untuk baby baru..
kalo rajin jemputlah datang beraya kat rumah..