MONEY!!!

Friday, May 4, 2012

My Everlynn Skincare Product


Assalam buat semua sahabat Blogger..Just nak share dengan korang semua produk muka yang baru seminggu aku kenal dan guna...Baru-baru ni tetiba kulit muka jadi terkena alahan yang boleh dikatakan kritikal...Alhamdulillah mujur ada kawan sekelas yang sudi berkongsi dan memberikan kepercayaan kepada aku untuk mencuba produk Everlynn yang sedang hangat di pasaran...Memang best lah pdouk ni...Sangat berkesan...So, kekawan semua yang berminat untuk mencuba produk ni jom terjah blog ni dan buatlah tempahan ok...Dijamin kulit cantik sehalus mulus lagi..Wah kelas kau Maria!!!
http://shazeverlynn.blogspot.com/2012/04/stok-everlynn-baru-sampaiiii.html

3 comments:

Anum said...

berkesan ek?

MARIA LIZA said...

Anum memang berkesan...Sabun pun leMbut ajer kat muka..tak banyak sangat buih..ambik trial set + serum+ masker= RM250...

azam said...

:) nice......

tapi saya tak pakai