MONEY!!!

Monday, April 16, 2012

Marissa, ADMITTED!!!

Sian anak Mama, akibat muntah2 kena tahan wad 3H2M...Dah ala2 percutian pulak...Apa2 pun Mama bersyukur sebab takde teruk sangat...Memang nampak susut badan Adik tapi Alhamdulillah, Adik dah sihat dan boleh terima makanan walaupun agak kurang sikit untuk makan...Moga2 Adik sihat selalu...
Adik dah keluar hospital Sabtu lepas...Lepas Adik kuar hospital, rumah kena serbu dengan all my family sebab nak tengok keadaan Adik...Keluar aje hospital, banyak pulak bende baru dia belajar...Yang pasti sakit2 pun masih aktif sampai nurse pun confuse sakit ke tak sakit...Adik..adik...

2 comments:

azam said...

semoga cepat sihat tu ye......

makan byk²

Anum said...

semoga cpt sembuh