MONEY!!!

Thursday, April 12, 2012

Haloooo....

Assalamualaikum pembuka bicara buat semua sahabat2 Blogger...Lama sudah rasanya diri ini tidak menjengah ke Blog kesayangan ni dan tidak menjengah ke blog sahabat2 semua...Mood untuk mengadap Blog tak menjelma..Jadi untuk sementara waktu diamkan diri sahaja...Apa2 pun banyak juga cerita2 yang nak dikongsi tapi idea menulis takde...
Kisah & rutin masih seperti biasa...Kerja, kelas & anak2..Kelas menambahkan lagi kesibukan yang sedia ada membuatkan masa untuk update apa yang patut di Blog terus lenyap...Apapun the latest story, Sport Day kakak...Ahad lepas yang agak memenatkan tapi syukur sebab kakak menang untuk ketiga-tiga kategori yang dia masuk...2 Pingat Emas dan 1 Pingat Gangsa...
Semalam, seharian meluangkan masa di PETROSAINS...Excited & sangat seronok sebab sebelum ni tak pernah pun masuk...Luas & besar juga tempatnya...Banyak perkara boleh kita belajar dan banyak aktiviti...Insya-Allah, ada masa nak repeat ke PETROSAINS...
Oklah till then...Muah..muah..muah..

2 comments:

Anum said...

bestnya dpt pg petronas

azam said...

:) best kan?