MONEY!!!

Friday, March 9, 2012

MATTA FAIR datang lagi...JOM SERBU!!!

Haloooo Bloggers...Kali ni nak cerita MATTA FAIR yang bakal berlangsung di PWTC selama 3 hari bermula dari 16hb Mac 2012-18hb Mac 2012...So, apa lagi jomlah kita serbu PWTC ramai2..Almaklumlah kalau ada sesiapa yang planning bercuti tahun ni, masa nilah harga runtuh yang dinanti2kan...
Aku dah confirm nak serbu hari Jumaat tu dengan bebudak ofis ni...Banyak sangat planning vacation untuk tahun ni...Yang pasti pilih betul2 dan rancang betul2 yek...Biar berbaloi dengan apa yang diinginkan...

3 comments:

Anum said...

jom serbu

Fizah said...

Salam... nak tumpang promote... kat sini saya ada menjual baju untul girls, boys dan newborn gift set... jemput singgah untuk cuci2 mata...

http://mummyslittlestars.blogspot.com/

working mom... said...

mmg berbaloi...tp kene tgk betul2 jugak..dan kalu boleh wat tawar menawar...angah g bali thn lepas pun beli kat MATTA fair....pegi lah..bwk anak2 bercuti..jln jauh skit pun xpe..sementara marsya ngan marissa xsekolah lg ni.. :)

*jgn lupa tanye harga dia termasuk tiket kpl terbang ke tak?...jgn lupa pg both AA / MAS...kadang dorg punye pakej lg murah... kalu boleh jgn amik ground jer... :)