MONEY!!!

Thursday, February 9, 2012

TV atau iPAD???

Hajat di hati memang nak beli dua-duanya tapi kalau boleh taknak ler tamak sangat sampai nak rembat dua-dua..Dahtu kena ler tengok bajet...Aku nak beli nipun bukan untuk aku tapi untuk kakak...
Kesian juga kat dia...Dari tahun lepas duk mintak...Tapi aku bagi option whether to choose TV or iPAD??? TV untuk dipasang dalam kereta ye...
Mulanya dia nak kedua-dua sekali tapi as a mother aku tak boleh nak manja sangatkan dia dengan nak bagi dua-dua...Sudahnya nanti asyik takde bende lain nak dibuatnya...Setelah memikirkan sedalam-dalamnya, kakak decide to choose iPAD...Then I asked her why u choose iPAD??? the reason is u can bring iPAD anywhere rather than TV static in the car...Oh good reason...So, at last I have decided to buy iPAD for her but not now...Have to wait my EPF money...Yeay orang kaya baru!!! Alhamdulillah rezeki...

1 comment:

aanie said...

sama la...nak tunggu duit epf gak...nak beli ipad utk diri sendiri......hehehe....