MONEY!!!

Wednesday, February 8, 2012

Ohhh U look HOT!!!


Wah dalam sibuk berblogwalking hari ni, ramai ler pula kawan2 blog yang bakal menimang cahayamata baru...Wah memang seronok...Apa2 pun, aku ucapkan tahniah pada mereka2 yang bakal dapat baby baru...Aku pulak akan aku pikirkan projek ni tahun depan...Tahun ni, mungkin tidak!!! sebabnya tahun ni nak abiskan blajar dulu, dahtu planning percutian yang memang dah ada dalam list otak aku ni...Pendekkan citer, kita selesaikan satu2 dulu yek...Enjoy dulu la baru pk "PROJEK BAIK"...
Selalunya ibu2 mengandung ni memang "LOOK HOT"...Iye memang betul, walaupun bawa perut memboyot tapi seksi tau...Janganlah pikir seksi dari perspektif dedah sana sini tapi "appearance" diorg yang buat diorg nampak "HOT"...Jangan tak tau walaupun bertutup-litup tapi ibu2 mengandung ni masih nampak "HOT" tau cuma kena dengan gayanya ler...

1 comment:

aShEMaSt said...

eh ye ke k maria?asma ni tak muat baju da nieh..hot la sangat kan...hihi