MONEY!!!

Tuesday, January 3, 2012

Layan OMBAK RINDU kat Astro First


Ehemm..ehem...dapatlah juga tengok OMBAK RINDU kat Astro First walaupun niat di hati nak tengok kat panggung wayang...Ambik kau 2 hari non-stop aku tengok kat ASTRO...Kire puas hatilah walaupun tak sehebat di dalam novel...Mana boleh samakan...

Hubby kata jalan cerita dia menarik dan tak membosankan...Aku jua bersetuju cuma cam tak puasnya sebab pendek sgt berbanding dalam novel...So, bagi mereka yg pernah baca novel seperti aku, filem OMBAK RINDU ni kiranya kategori oklah berbanding mereka yang tak pernah baca "excited" lebih sikitlah...

Apa-apa pun aku memang happy dapat layan OMBAK RINDU kat Astro First ni...Ye ler akibat kekangan masa yang tidak mengizinkan maka tak dapatlah nak tengok kat panggung wayang...Macam cerita "Mission Impossible" pun, hajat di hati nak tengok kat panggung wayang tapi apakan daya tunggu ajer le kat Astro First...Boleh juga tengok ulang2...Tak gitu???

No comments: