MONEY!!!

Friday, January 13, 2012

Bila SBPA ditangguhkan...

Adusss..Pening gaks kepala memikirkan masalah yang tak selesai2 ni...Kalau SBPA ditangguhkan bila nak rasa gaji baru ni...Hakikatnya, memang benefitnya lebih kepada pengurusan tertinggi tapi takpe le kita tunggu camne diorg review yang baru ni...
Nak batal tak boleh sebab dah announce kat semua penjawat awam dan dah diluluskan di Parlimen...So, the only thing, yang diorg boleh buat ialah review balik dan tangguh...Agak2nya ini salah satu strategi CUEPACS kot nak tunggu sampai PRU...Tak tau le aku agak2 ajer...Tapi yang pasti aku dah sign pun borang SBPA dan tempoh berpencen pada umur 60 tahun...So, kekawan yang kerja gomen tu, apakah pilihan anda??

3 comments:

working mom... said...

angah dah sign jugak...tp angah nak keje sampai 58 jer... :)

aanie said...

sy sign SBPA tp pencen 58.....

Mama Ema said...

ema pilih 58jer