MONEY!!!

Friday, December 16, 2011

Semangat Hari Jumaat...

Salam Pagi Jumaat yang indah...Hari ini nak mulakan bicara dengan kata2 semangat untuk diri sendiri...Mulakan hari dengan senyuman walaupun dalam hati hanya Allah Maha Mengetahui...Itu pasti sebab aku nikan suka senyum...


Seperti biasa kalau dah beberapa hari tak menjengah blog ni, idea nak menulis tu takde tapi cuba2 juga untuk memerah keringat untuk menaip walau hanya untuk seketika...Kalau tak tulis nanti lama2 bosan juga dibuatnya...


Cerita??? Entah ler beberapa hari ni takde aktiviti menarik sangat untuk dikongsi sebab tahap "ketensionan" nak menghadapi "exam" dan juga penutupan akaun akhir tahun mengatasi segalanya...Cuma semalam, aku dah terima borang sign "SBPA" dan opsyen pencen...Masih memikirkannya...Belum buat apa2 keputusan lagi sama ada memilih 58 atau 60 tahun...Apa2 pun masih ada waktu sehingga 30 Disember 2011...Nanti dah buat decision aku sharelah ceritanya...

4 comments:

azam said...

jgn tension...chill....hehehe

Redbloodsnow said...

a'ah..setuju dgn azam..heheh. chill :D

Azeanthy Paiman said...

be relax aa sis..=)

Cute MuM said...

gud luck untuk exam nanti yer..
jangan stress sangat..