MONEY!!!

Wednesday, November 23, 2011

Piring Astro Tak Mengadap Kiblat Sebenarnya???


(google)


Salam Rabu semua sahabat blogger...Well, marilah aku nak share pasal isu piring Astro yang kita duk gembar-gemburkan hari tu mengadap kiblat...Aku nak share sikit dari blog "AKAK DISEBALIK PINTU"(sila klik untuk maklumat lanjut)..
Selama hari ini kita semua ni duk taksub la ingatkan piring Astro tu mengadap kiblat walhal kita sendiri pun tak pernah pun buat ujikaji pasal piring Astro ni...Tapikan apakata kita buat sendiri ujikaji tu...Ha kan senang takyah nak percaya 100% kat piring Astro tu...

Oklah rasanya cukup sahaja perkongsian hari ini...Sila buat ujikaji sendiri untuk mendapat kesahihannya sebab aku sendiri pun tak berapa nak pasti dengan bende2 ni...Selama aku bekerja dengan JAWI ni takde la pulak Ustaz2 yang keluarkan kenyataan bahawa piring Astro tu mengadap kiblat...Takpele nanti kita test dulu ye...

5 comments:

Anum said...

ooooooooo baru anum tahu

eB ezrin said...

naper la benda2 nih yg drg suker manipulasi yer. sbb tuh eB mls nk amek port. leh terpesong nanti.

azam said...

ada sesetengah tempat kot??

Redbloodsnow said...

eh yeke. tak pernah plak dgr isu ini :D

BeloG MTT said...

MTT baru tahu ni sis ! :P