MONEY!!!

Wednesday, November 2, 2011

JOHOR (1st Episode)


Masih ingat dengan pertandingan yang kakak sertai masa Hari Potensi Tabika Kemas 2011 peringkat Wilayah Persekutuan??? Kisahnya di sini kalau tak ingat...Anyway, kali ini kakak mewakili Kuala Lumpur untuk peringkat negeri pula bagi pertandingan gerak rama yang kakak sertai...Bermula dari 31hb Oktober sehingga 3hb November, kakak akan berkampung di Johor...Tak pernah rasanya berjauhan lama2 dengan anak2 ni apatah lagi tanpa mama dan ayah di sisi...Kakak ke sana hanya ditemani guru kelas dia dan kawan2 yang turut sama dalam gerak rama tersebut...Adik pun dah rindu-rinduan kat kakak...Masuk saja rumah cari kakak...Apa2 pun mama dan ayah akan sentiasa sokong apa yang kakak lakukan...Sekurang2nya kakak dapat pendedahan tentang dunia luar...Takde la rasa bosan dan terkongkong sangat...Anyway, this is one of the learning processess that she has to face...Since, baru 1st episode of Johor, nanti kita sambung lagi ok...Just untuk pengenalan dan nak bercerita dengan korang bahawa anakandaku Marsya Ilmi Binti Zairul telah ke Johor untuk Hari Potensi Tabika Kemas 2011 peringkat Negari...Ok, Take care semua...

1 comment:

azam said...

selamat berjaya ye.....kakak