MONEY!!!

Tuesday, November 29, 2011

Frust Tau Bila Malaysia Kalah Dengan Bahrain


(google)


Isu hari ini yang nak diketengahkan betapa hancus dan kecewanya peminat bola sepak Malaysia apabila Malaysia kalah di saat-saat akhir di tangan Bahrain..Bukan nak kutuk, nak kata mahu sekali menghina tapi aku sangat frust...Dan aku rasa bukan aku sorang saja yang merasainya tetapi semua yang menyaksikan perlawanan bola sepak terutama mereka yang pegi stadium rasa apa yang aku rasa...


Tak tahulah di mana salah dan silapnya...Namun yang pasti kekalahan itu sudah pasti...Dan di antara faktor2 lain yang menjadi punca kekalahan kita ialah "over confident" dan sikap sambil lewa...Apakan daya, kemenangan itu bukan hak milik kita...Walaubagaimanapun, aku tetap terus menyokong pasukan Harimau Malaya tapi mereka harus sedar dan mnegambil iktibar atas apa yang berlaku kerana mereka bukannya bermain dengan pasukan nombor tercorot dunia tapi antara pasukan terbaik Asia juga...


To all Malaysian, keep support our team...To Malaysian Team "please learn from ur mistake"...

4 comments:

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/11/bolasepak-malaysia-masih-sayur.html

hehehe

elakkan jadi sayur dah la.....tebus balik second round

Cute MuM said...

kami nak pergi.. tapi tgk cuaca tak cantik, terus cancle..tgk kat kedai mamak jer..
takperlah.. satu hari nanti pasti boleh menang..
Malaysia Boleh!

harrazdani said...

sy pun frust tapi takleh cakap lebih2 sebab harimau muda ada lesen besar menang gold medal di indonesia...sape kutuk takde semangat kesukanan katanya...hmmm

BeloG MTT said...

Memang frusted giler tengok game malam tuh.. Dh lead 2-0 tapi player Malaysia jadi cm alpha sekejap :(

Tapi tu lahh,kalau dah bukan rezeki kannn..