MONEY!!!

Friday, November 18, 2011

Bila Kakak Dapat Nombor Satu...


Hari Jumaat yang barakah buat semua sahabat Blogger yang dikasihi...Semoga perjalanan hari ini memberi 1001 kebaikan dalam menjalani kehidupan sebagai insan di muka bumi ini...Semalam tak berkesempatan nak update blog akibat kerja yang memenuhi ruang2 kosong di atas meja...Saja jeles ajer tau tengok meja aku yang bersih ni...


Anyway, nak stori sikit la pasal kakak dapat nombor satu hari tu...Balik tu terus kakak request kat Mama & Ayah, nak bagi apa??? Wah anak daraku ini...Tapi yelah juge tu, at least bagi semangat & as motivation to her to improve herself...Bila ditanye kakak nak apa??? Hamboi banyak laks permintaan dia...Well, biasalah budak2 what do u expect imagination diaorg...A lot of things...


Aku nipun kalau ikut planning nak bawe dia gi makan2, jalan2 n beli something yang dia betul2 nak...Just to make her happy...Sekurang-kurangnya dia rasa dihargai oleh Mama & Ayah dia...Tak gitu...Dah le Mama & Ayah "superbusy", masa nilah nak spend time together2...Apa2 pun nanti kena discuss balik dengan Hubby what's his planning??? Oklah till then...

3 comments:

azam said...

:) tahniah

Anum said...

tahniah kakak

Cute MuM said...

tahniah kakak..
bijak sama macam mama die lah..
:)