MONEY!!!

Thursday, October 13, 2011

Kami ke Pulau Langkawi...


(google)


Assalamualaikum buat semua sahabat blogger...Lama sudah kita tidak bersua..Hampir seminggu rasa2nya bila kuhitung kembali...Mood tak berapa nak best so, kesudahannya "memalaskan" diri untuk update blog...Well, lagipun hari Isnin lepas baru balik dari bercuti ke Pulau Langkawi selama 3 hari 2 malam...Sekadar merehatkan minda dan berseronok dengan kaum keluarga...Bukan selalu pun perhabiskan duit tapi kali ni betul2 habis...Ha...ha...ha...Target utama "COKLAT"...Barang2 lain nanti dulu tak muat nak simpan dalam rumah...Itupun seminggu sebelum kami ke Pulau Langkawi, bos Hubby pun baru pulang dari Langkawi dan bagi "COKLAT"...Ha ambik kau melantak coklat aje ler...Selain tu target lain, naik cable car sebab belum pernah naik lagi kat Langkawi ni...This is my Hubby's first ever visits...So, excited lebih sikit la...Apa2 hal nanti aku upload gambar kemudian untuk tatapan bersama...Sayang korang semua...Have a good day & Happy Blogging...

No comments: