MONEY!!!

Wednesday, October 5, 2011

Hari Potensi Tabika KEMAS 2011

Alkisah Hari Potensi Tabika KEMAS 2011 telah berlangsung di Stadium Tasik Titiwangsa pada 20 September 2011 yang lalu, So, ni kirenya cerita lama yang baru nak diceritakan...Kakak masuk pertandingan "gerakrama"...Ala2 macam teater muzikal la...Temanya ialah "FANTASI"...Tajuk teater kumpulan kakak ialah "Alam Haiwan- Merak Yang Sombong"...Kakak mewakili Parlimen Batu di mana ada 13 parlimen yang bertanding...Johan bagi pertandingan ini akan mewakili Wilayah Persekutuan...Dan alhamdulillah untuk pertandingan "gerakrama" ni Parlimen Batu telah memenangi tempat pertama dan akan mewakili Wilayah Persekutuan untuk ke peringkat kebangsaan...Wah cam tak caya noks!!! Apa2 pun jom kita layan gambar2 kat bawah ni:-



Kakak yang telah siap di make-up



Adik pun nak tengok kakak menari sama...



Kakak di touch-up sekali lagi...Rosak muka anak aku tau Cikgu ni..



Sessi bergambar dulu dengan kekawan...



Sessi "ceramah" sikit dari tenaga pengajar...Nampak tak kakak dah siap pakai kostum...



Close-up sikit gambar kakak yang dah siap pakai kostum ayam...



Ada pulak kawan kakak yang sibuk nak usik "janggut" kakak...he..he..he...


So, nak buat announcement kat semua orang yang kakak bakal ke Johor untuk mewakili Wilayah Persekutuan pada 31/10/2011-3/11/2011 tapi semalam dia dah siap bagitau mama & ayah tak boleh ikut sbb kakak tidur kat sana...So, memandangkan pertandingan tu berlangsung pada hari Isnin-Khamis, kemungkinan besar aku & Hubby akan ambik cuti pada hari pertandingan kakak sahaja untuk ke Johor...Doakan kakak berjaya...Insya-Allah...

3 comments:

azam said...

selamat berjaya...

:)

working mom... said...

ayam yg comelss....good luck kakak...

Cute MuM said...

amin..
semoga berjaya kakak..