MONEY!!!

Monday, September 5, 2011

Selamat Kembali Blogger


Salam Syawal buat sahabat Blogger yang dikasihi...Puas sudah berhari raya??? Seminggu beraya tak berkesempatan untuk mengupdate blog...Hanya sesekali blogwalking sekadar pengubat rindu..Chewah ayat takleh blah...Well, aku tau ramai gaks blogger yang sedang busy mengupdate blog bercerita sambutan hari raya...Macam2 ragam & karenah terutamanya yang ada anak2 lagilah banyak cerita...Contohnya cam aku ni lah...Dari kisah Ramadhan, pre-raya, shopping raya, sambut raya, duit raya, "open house" dan segala2-galanya tentang raya...Takpe le aku pun kalau boleh nak share kisah dari sebelum raya sampailah alkisah di pagi raya dan seterusnya tapi kena tunggu gambar upload dulu untuk dikongsi bersama-sama blogger...Apa2 pun selamat kembali kepada semua Blogger dan HAPPY BLOGGING....Sayang kamu semua...

5 comments:

Redbloodsnow said...

sgttt lah takde mood nak buat kerja taw arini..hehe. stil mood cuti dow..hikss :D

Azeanthy Paiman said...

welcome back sis...

sy smgat mau balik university ni.hehe..

MamaEma said...

mood kerja masih duk kat laut ni...heheh

eB ezrin said...

eB esok kot baru ader mood :)

BeloG MTT said...

Semoga mood kita semua di kembalikan..hehe :)