MONEY!!!

Thursday, September 8, 2011

Mummy's Blogger Kapan Mau Ketemu Kembali???

En3 kali ni khas buat sahabat blogger yang pernah aku jumpa di KLCC... Sue, Eb, Uyun & Aanie kapan mau ketemu kembali??? Wah soklan dalam Bahasa Indonesia lah pulak...Mana la tau kot nak gather2 sesama "pot luck raya"...Ok tak??? Apa2 pun rindu pada kamu semua untuk bertemu kembali...Kita hot & happening kan suasana...Ha...ha...ha...Apa2 hal kita roger2 kembali...If ada blogger yang nak gather sesama and nak propose for "pot luck raya" ni, on saje...Ada sesiapa nak propose lokasi yang sesuai untuk kita beramah mesra??? Lagi ramai lagi baguskan...Seronok rasanya dapat kenal ramai kawan ni...Anyway, salam aidilfitri buat semua.

5 comments:

eB ezrin said...

eB nak wat... nnext week... alam impian... sabtu 4 ptg.. tema santai... satu family satu color atopn sumer satu color.. amacam?.. kalo okeh.. isnin eB wat n3 ;p

Azeanthy Paiman said...

urmm..klu tgok pic sis ni,nmpk mcm kwn sy pula..ada iras2 gtu sis..heeh.

aanie said...

maria x buat open house ke?? boleh je nak gather2 lagi..xde masalah....nanti roger2 la ek..:)

MARIA LIZA said...

eb: Insya-Allah..kalau setakat Alam Impian tu masih boleh sampai lagi ler...Maria belum lagi le nak buat open house pun..kita duk rumah flat ajer..rumah kecik aje...
azeanthy: oo ye ker???
aanie: tak buat lagipun next week dah ada sedara kahwin..rumah mesti ramai...

Diana @ bilakukatacinta said...

utk mummy je ke??....utk muda remaja cam kita..takde ke??