MONEY!!!

Wednesday, September 7, 2011

Mood Bosan+Malas untuk update blog


Semenjak kembali selepas dari raya ni, mood berblog agak kureng...Entah le...Nak katakan takde idea, banyak jer bende nak diceritakan tapi nak start menaip tu cam malas2 manja gitu...Tambahan lagi next week, sessi kembali ke kelas akan bermula...Mau kurang aktiviti berblog aku ni...So, kawan2 camne nak buat ni??? Kebosanan dan kemalasan telah melanda jiwa...Arrrgghhh nyah kau dari sini!!!

7 comments:

Anum said...

mood raya lg

MamaEma said...

kejap lagi dtglah mood rajinnya

Diana @ bilakukatacinta said...

samelah kita..gagahkan diri mengupload gambo..nk storie morry xde masa....

eB ezrin said...

naper yang?

BeloG MTT said...

Mood holiday still lagi ada dalam jiwa tu sis..hehe Tapi takpe take ur time kalau mood tengah down..Kita manusia biasa yang ada pasang surut mood dalam kehidupan..Kadang2 masalah luar pon effect mood kita dalam blogging juga yer tak? Chill k sis..

Selamat hari raya.. :)

Azeanthy Paiman said...

its okey sis..akan tggu shgga sis rajin update blog.hehe..

aanie said...

xpe, kejap je tu...saya pun selalu macam tu....