MONEY!!!

Tuesday, August 23, 2011

Semua Blogger Cerita Raya


(google)

Buka blog tengok dashboard, semua Blogger citer aktiviti nak sambut raya...Memang sangat best baca en3 yang pelbagai karenah & aktiviti nak sambut raya ni...Aku punye citer raya belum lagi...Tapi aktiviti memang banyak...Takpe le nanti ada masa akan aku share for next en3 ye...Macam2 kisah ada...Yang bestnya kalau dah ada anak yang paling best alkisahnya...Apa2 pun keutamaan mestilah untuk anak2 dulu sebab mak bapak dah puas beraya so, kita bagi peluang pula kat anak2...Apa2 pun sambut raya tahun ni secara bersederhana sudah walaupun tahun ni baju aku dah ada 5 pasang...Wah..wah..sederhanalah sangat..he..he..Ok salam muah..muah...

6 comments:

Azeanthy Paiman said...

eya...adalah lebih baik bsederhana pada raya kali ni...=)

anyway selamat hari raya yang bakal mjelang sis..=)

norsharmila said...

5? bnyknye..jeles2 T_T

SuperHamzah said...

mcm tak raya je aku ni.. sobss

msredcheesecake said...

citer raya memang best...org tua lagi eksaited nak raya dari budak...hheee . msred la tu...

pena rozie said...

Mase ni memang nak citer psl rayer lepas rayer ramai la pulak citer pasal berat badan. Sbb mase rayer keje makan aje.

aizamia3 said...

takpe.. masih ada 6 hari lagi.. ada banyak masa lagi.. ;)