MONEY!!!

Friday, August 12, 2011

Mood: Kurang Aktif Berblog Di Bulan Ramadhan



Pagi Jumaat semua...Alhamdulillah sudah 12 hari umat Islam berpuasa...Alhamdulillah juga kerana semalam kakak dapat puasa penuh even dah dilatih dari hari pertama tapi semuanya separuh hari...Anyway, bulan puasa adalah bulan beribadat dan selama 12 hari ni juga aku agak kurang berblog...Aku juga perasan yang ada juga sesetengah blogger yang aktif sehari sampai berderet en3 tapi agak kurang aktif sikit di bulan Ramadhan ni...Nape ye??? Tapi aku sendiri akui "mood" bulan Ramadhan ni lain sikit...Almaklumlah perut lapar, mata ngantuk, idea agak kureng sebab oksigen pun kurang ke otak...Ceh pandai laks aku meneka...Apa2 pun semoga Ramadhan kali ini dapat mengeratkan hubungan antara kita sesama blogger...


Bila bulan puasa aktiviti seperti di atas harus dilupakan ye di siang hari..he..he..he..



Kakak pun kena puasa ye...



Adik laks??? Tunggu lagi 2 tahun baru belajar puasa ye...


4 comments:

eB ezrin said...

eb tetap satu hari satu n3.. hik3... bknnyer ader citer pe pe pn... lemau jerk raser... (",)

Anum said...

comelnya gmbr terakhir

Redbloodsnow said...

hehe..takpe. leh buat suma tu belah mlm :P

hamzah ian said...

sedapnye.. hehe