MONEY!!!

Tuesday, August 2, 2011

Kenangan 3 tahun lalu di bulan Ramadhan...

As-Salam semua...Pagi ni nak share kenangan Ramadhan 3 tahun lalu yang terjadi 3 minggu sebelum raya...Ohhh sangat sadis tragedinya...Kereta waja aku telah mengalami kemalangan yang penuh tragik...Takde le tragik mana pun, bukan langgar orang tapi reverse kereta kat tempat parking dan tersangat tiang tepi...Jadi, impaknya sebelum raya adalah seperti gambar2 di bawah...Walaupun Hubby agak tertekan di waktu ini, ye le dah nak raya tu beb, cepat2 claim insurans & terus hantar ketuk & cat...Seb baik le ada insurans...Kalau tak mau tak beraya tahun 2008 hari tu...
Pintu tepi sebelah kiri...
Bahagian belakang
Ha tengok keseluruhannya...
Secara kesimpulannya, sejak peristiwa ini aku dah tak parking kereta dari arah depan dan sampai sekarang pun aku tak berapa pandai parking masuk dari depan...Yang bestnya, aku dah 3 kali accident waktu bawe kereta ni tapi tak pernah lagi langgar kereta orang atau kereta ni dilanggar...Kesemuanya reverse nak kuar parking...Yang pasti takde tempat lain pernah berlaku melainkan ketiga-tiga peristiwa adalah di tempat letak kereta dan kali kedua ni adalah paling tragis...Ha...Ha..ha...kelakar pun ada bila dikenangkan balik...Kereta nipun dah tinggal kenangan setelah Hubby melakukan transformasi pada tahun 2009 dan telah selamat dijual pada bulan Februari yang lalu...

3 comments:

zeeck said...

ish sadis2...

jom join segment z pulak..hehehe

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/segment-makanan-kegemaran-waktu-berbuka.html

aanie said...

ish, teruk gak tu...

sy lak x reti parking masuk belakang dulu..ni tgh nak belajar balik....huhu...

Zawifatul Aziah said...

erkk seriau tgk..lain kali bawa kete pandang kiri kanan ye,jgn pandang depan blkg je.hehe..salam ziarah dari http://aziesuhaimi.blogspot.com