MONEY!!!

Monday, August 15, 2011

Dah Setengah Puasa Ni...Tak dengar pun lagu raya...

Isshh ni yang tak best bila layan radio ni...Tak muncul2 gaks lagu raya...Bukan ke selalunya bila dah setengah puasa ni radio akan kuarkan lagu raya??? Musykil gak aku ni??? Sudahnya layan lagu raya kat "pen drive" aje le...Korang ada dengar tak lagu raya kat mana2 radio??? Last weekend, kami pulang ke kampung Hubby...Sangat meriah tau bila buka pose...Almaklumlah semua sepupu-sepapat dia balik...Macam2 lauk ado...Memang tak hengat laks melantak...Ceh cam puasa la pulak...Macam2 ada tau...KFC, Ayam Golek, Nasi Ambeng, Nasi Goreng, Spaghetti etc...Mau naik 1kg gak tapi malangnya berat aku masih 45kg...Tak mau naik pun...Naik ala2 manje gitu jer...Korang laks berbuka pose di mana??? Aku gerenti semua orang mesti balik rumah parents...Ye le lagi meriah buka pose ramai2 ni...Seronoknya lain macamkan..Tambah lagi kalau dapat rebut2 makan...Mau gamat suasananya...Tak gitu???


(gambar google)

4 comments:

Anum said...

ada la sis
bukak hot fm, suria.. heheh

aizamia3 said...

jarang dengar radio..
lagipun mood raya belum muncul..

JuJue said...

ehh org nak turun...dia nak naik berat badan.. untung nyer... hehe

NaNeMouS said...

hotfm dh ade..lagu raya upin ipin pn dah kuar..checkitout