MONEY!!!

Monday, August 8, 2011

Alhamdulillah selesai sudah...

Pagi Isnin semua...Akhirnya selesailah sudah bershopping untuk anak2...Rasanya dari sebelum puasa lagi duk shopping untuk anak2 lagi...Ye le sebelum puasa shopping baju dulu...Last Saturday went to Mid Valley & The Garden...Misi mencari kasut untuk anak2...Ok just simple shoe...Kakak punye sarung aje colour purple...Harus ok mengikut tema...Adik dah tentunya very the sweet colour fuschia colour (am I right???)...Aku punye belum lagi takde yang berkenan di hati...Masuk Vincci, ada yang berkenan sekali saiz takde la pulak...Pegi CK, beli handbag saja udah..Tetiba terbeli "BLACK"...Yang pastinya jarang aku beli handbag black colour ni...Next, kami masuk The Garden, misinya Levi Store, untuk seluar jeans Hubby...Seb baik ada saiz...Risau gaks takut takde saiz...On the way back, kami singgah PERTAMA COMPLEX, tempah baju melayu Hubby...Seb baik le diterima lagi...Almaklumla Hubby memang regular customer kat WALK IN...Kirenya banyak perkara dah diselesaikan...Tinggal rumah & biskut raya aje yang belum...Hajat di hati nak buat biskut raya sendiri tapi tengok keadaan la ye...Ikut mood la nampaknya...Lagipun Adik baru ajer baik demam semalam...Eh engkorang dah perhabih duit ke untuk raya ni??? Bajet berapa ke dah terlebih bajet???


Pening kepala duit habis untuk raya...(google)

5 comments:

Anum said...

anum belum lagi, this week nak perhabiskan

aanie said...

sy belum start soping raya lagi...huhu....

PinKy MoMMa said...

byk tul persinggahan dia hehe..
ai nak shopping awal2..tak larat nak bersesak2 waktu2 skrg ni..

lega kan bila anak nye dah settle..yg penting, budak2 ni punye :)

abah khalisha said...

awalnya shopping raya..bagus ni..hehehe..elak kesesakan yang melampau

MamaEma said...

tk beli apa2 pun lagi ni..