MONEY!!!

Monday, July 25, 2011

Team Kewangan Makan2 Di Restoren Warisan, Dataran Merdeka

Salam kepada semua rakan Blogger...Aku mulakan cerita hari ini dengan kisah hari Jumaat lepas...Biase le bila hari Jumaat, kami di Unit Kewangan ada saja planning...So, memandangkan bulan puasa akan bermula tak lama lagi kami pun apa lagi plan makan ramai2lah...Destinasi kami RESTOREN WARISAN, DATARAN MERDEKA...Senang & dekat pun dgn ofis, jalan kaki 15 minit dah sampai tapi penat le juga...Makanan not really superb tapi dah laparkan, bedal aje...Kat sini makanan ala buffet ok...RM15.90 satu kepala...Kami pergi seramai 18 orang so, dah mcm rombongan "MAK JEMAH" lah ye...Apa2 pun jom la layan beberapa keping gambar yang tetiba aku rajin nak upload ni tanpe editing sebab kes malas nak edit...he..he..

Bergambar dengan motor kat dalam restoren tu...Motor tu diorg buat hiasan aje...
Ni aku ala2 gediks gak nak bergambo...Belakang tu tukang sibuk aje...
Mee Kari...Tak makan pun...
Our team...Menjamu selera...Penuh satu meja...
Us again...Aku tukang ambik gambo...

3 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

best n suke sgt dpt berjalan-jalan

Pn. Sheila said...

uwahhh... bestnyer... makan apa tu...

PinKy MoMMa said...

makan berjemaah sgt best ok :)