MONEY!!!

Monday, July 18, 2011

SEGMEN : TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA

Ada sape2 minat nak join Segmen yang tersebut di atas...Jom klik aje banner tu...Boleh kita berkenalan sama dengan owner blog ni...Jawab soalannya berkaitan dengan apa yang membuatkan anda terliur waktu berbuka puasa...Yang membuatkan aku terliur ketika berbuka puasa ialah Air Soya (itu minuman la...) Makanan ialah murtabak & bee hun tomyam...Sangat menarik dan tertarik ok...

6 comments:

Athira Husna said...

tq sis sudi join segmen sy! sy suke murtabak.. hehe

GaRy™ said...

hahaha... jangankan masa puasa, sekarang ni pun akak dok sebut buat gary lapar je~.. =.="

eB ezrin said...

EB SUKER MKN AGAR2 ;p

MARIA LIZA said...

Athira: Thank u dear for inviting me
Gary: Apa lagi makan daa...
eb: Bulan pose takkan terliur tengok agar2 ajer...

iMBobo said...

list dah keluar! hehe terjah sini dr kumpulan 2 segmen yg sama :)

aRa ❤ aFiq™ said...

ara dr group 2 dtg skodeng cni.. :)