MONEY!!!

Monday, July 25, 2011

Private Party at Barbie World, Mid Valley...

Alkisah hari Sabtu, 23hb Julai 2011...Oh hari yang boleh kukatakan hari memenatkan juga...Begini ye kekawan semua...Kami satu family bangun pagi2 siap untuk ke Mid Valley kerana ada jemputan "PRIVATE BIRTHDAY PARTY" at Barbie World at 10am...Setiba aje di sana kami di sambut oleh staff Barbie dan apa lagi kakak telah di "make over" ala2 princess oleh staff Barbie untuk "fashion show" sempena "BIRTHDAY PARTY" tersebut...Oh sangat seronok kakak & adik tapi adik tak boleh le make over, kecik lagi...Sori la ye gambar takde coz "camera is not allowed" sebab this is the first Barbie Boutique in Asia...So, motifnya aku rasa diorg taknak konsep diorg ditiru atau diciplak la kot...Ini pun gambar ambik dari orang yang menjemput, that is my idol in my BF JOURNEY, Puan Farah Farhan from SARAKIDS...Thanks Farah for inviting us!!! My girls sangat2 happy & teruja ok...A lots of activities yang diorg buat...Aku pun sakan gaks le...Mau tak happy, dengan fashion show, dancing time, singing time, photoshoot, games etc...Mak orang pun sekali-sekala nak berjimba cam bebudak...Hubby tengok & rakam je le...Habis dalam kul 12 tengahari...Anak2 memang penat jugalah...Balik tu apa lagi, terus tidur le sebab dah kepenatan tapi kesian kat Hubby sebab pukul 3 ada job...Dapatlah tidur dalam sejam...So, kalau rasa anak2 obses dengan Barbie tu, jom singgah Barbie World kat Mid Valley, tingkat 3 berdekatan dengan GSC Cinema ok...
Dapatle tangkap gambar sekeping sebelum dilarang berbuat demikian...Kakak di "make over" oleh Barbie Staff

Yang ni sessi singing & dancing atas pentas ok...Depan sekali...Adik la...Birthday girls 2 orang yang pakai gaun pink kat belakang sekali tu...(Pic taken from FARAH FARHAN FB)..

3 comments:

azam said...

barbie...i like, anak² suka baju barbie...cantik walaupun sedikit mahal

PinKy MoMMa said...

barbie? owh bila la nak dpt girl ni hehe..

hi maria..salam rindu utk kamu :)

aanie said...

ala, ruginya tak dpt amik gambar....tp mesti kakak seronok tuu...