MONEY!!!

Monday, July 11, 2011

Korang Rajin Join CGL Tak???

Tajuk en3 kat atas berkaitan dengan kerajinan men"join"kan diri dalam arena "contest, giveaway & lucky draw"...Kalau aku laks kerajinan aku tertakluk kepada beberapa terma & syarat...Wah dasat siap ada terma & syarat. Antaranya:


1) Suruh buat simple en3, leceh kalau en3 panjang2 ni...


2) tak perlukan banyak kerja..copy sana sini, tag sana sini, like sana sini, follow sana sini...


3) link yang senang, tajuk yg simple...hadiah yg menarik tapi tak penting sangat sebab yg penting semangat ke"bloggeran"( ada ker perkataan ni, suka2 aku nak cedok ajer)...


4) terhadkan diri kepada 3-4 CGL sajer sebulan tapi kalau nak menang banyak kena le rajin join banyak2 ye..Tak gitu???


Korang nak tau blogger mana yang paling suka join CGL ni??? Ha meh terjah blog ni...http://mamiuyun.blogspot.com (aka CUTE MUM)...Blogger ni memang tersangat rajin join CGL ni tau...Then, disebabkan nama dia yg unik jugalah dia memang bertuah, ditambah pula anak comelnya yang memang murah rezeki...Korang bolehlah minta tips untuk CGL dari CUTE MUM ni...Aku pun ada gaks cuba2 tips dari dia tapikan kalau dah bukan rezeki aku, memang tak menang ler...Dahtu camne??? Ada apa2 cadangan???

4 comments:

eB ezrin said...

ha ha ha, eB join jerk... x kesah aper pn... tuh pn kalo sempat la... kalo mng, alhamdulillah.... ;p

Cute MuM said...

terima kasih kata kami murah rezeki..
harap maria n family juga terus murah rezeki..

aanie said...

sy pun tgk kerajinan gak...kdg2 malas nak join klu ada syarat2 yg ketat..huhu...

MARIA LIZA said...

eb: maria ni pun kalau sempat gaks tapi yg penting dpt buat simple en3 udah ler
uyun: memang ratu CGL...Tahniah atas semua kemenangan..memang sangat LUCKY tau..
aanie: sama la kita ikut mood ajer..