MONEY!!!

Friday, July 15, 2011

Hari Jumaat Hari Merewang Se"ofis"...

Yeay!!! Dah hari Jumaat...Bila hari Jumaat jer kitorg satu ofis (Unit Kewangan je) akan berjemaah beramai-ramai ke Masjid Negara yang terletak berhadapan dengan ofis JAWI ni...Ha jangan salah sangka, bukan nak solat Jumaat tapi rombongan membeli belah...Iye kitorg akan gerak beramai-ramai untuk shopping makanan kat depan Masjid Negara di sepanjang jalan nak masuk Bukit Aman...Sape2 yang rajin solat Jumaat kat Masjid Negara ni tau ler pasal kewujudan gerai2 kat sini...Macam2 ada, dah macam downtown aka uptown tau...Setiap Jumaat aje, mesti kitorg dah plan siap2 pk nak beli ape...Kul 12 ajer kami dah siap sedia untuk gerak...So, memandangkan jam telah hampir ke pukul 12, aku rasa stop dulu la sebab kitorg nak gerak dah ni....Selamat makan tengahari semua...Yang penting kita HAPPY!!!



Inilah keluarga kecil kami di Unit Kewangan...Kami hanya ditemani 3 kumbang sahaja selebihnya 17 kuntum bunga yang mewangi..he..he..



Walaupun tak semua ada...Kami sentiasa ceria...

1 comment:

SoLy SoLicious said...

amboi...sakan ha berewang~..