MONEY!!!

Friday, July 1, 2011

Buta Ke??? Tak Nampak Ke Orang Bagi Signal...

Sengal betul la kereta wira no plate WBE 2918 (kalau tak silap la)...Kalau aku dah bagi signal tu, tolong la sikit bagi laluan..Ni tak lagi nak pecut...Bukan boleh sampai depan terus pun...Aku tak faham betullah orang camni, dah nampak orang bagi signal lagi dia nak pecut...Cam hebat sangat lak kereta dia...Aku tau ler pagi2 camni semua orang nak cepat tapi kalau jalan dah jem bukan boleh ke mana sangat pun...Kedekut sangat, cam jalan tu dia yang punye...Aku rasa orang tu kena pagi balik belajar undang2 jalan raya tapi aku luper laks kat belakang kereta dia tu ada "P" meaning that baru dapat lesen la tu...Ha..ha..tapi dah tunjuk terer...Hang ingat hang terer ka???


APA HAL???

2 comments:

syawalsimpsons said...

itu namanyer org itu sengal..x phm bahasa,...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ramai yg pentingkn diri camtu..maera selalu kena..huhu~