MONEY!!!

Monday, July 25, 2011

Birthday Party Lagi...

Well, en3 sebelum ni aku ada cerita pasal "BIRTHDAY PARTY" kat Mid Valley...So, setelah balik dari Mid Valley, aku & anak pun lalok terus setibanya di rumah akibat kepenatan...Petang tu laks dalam kul 3.30 petang kami meneruskan destinasi "BIRTHDAY PARTY" seterusnya TAPI takpe dekat aje dengan rumah...Naik kereta dalam 10 minit dah sampai...Kali ni kami pergi 3 beranak saja kerana Hubby dah ke tempat kerja...Sepatutnya majlis bermula kul 2.00 petang tapi dah kepenatan tadi kul 3.30 petang baru kami gerak dari rumah ...Seb baik le Tuan Rumah tak marah...Kami pun apa lagi dihidangkan pula dengan nasi...Wah best betulkan...Jarang tau "BIRTHDAY PARTY" orang hidang makan tengahari...Nasi putih, ayam masak kari, asam pedas siap ulam & sambal belacan...Aku pun apa lagi ngap aje le...Dah le hujan lak tu, perut lapar...Makan aje...Rezeki jangan ditolak beb...Dah selesai makan tu kami balik dalam kul 5 petang sebab Hubby balik dari kerje dalam kul 6 petang...Fuh, seharian aku tak masak sebab makan kat "BIRTHDAY PARTY" aje...Yang bestnya anak2 le...Macam2 goodies le dapat...Walaupun penat tapi kakak & adik HAPPY sangat...Takpe le bukannya selalu...

No comments: