MONEY!!!

Thursday, July 21, 2011

Banyaknya Planning...Seb Baik Ada Diari Kehidupan...


Diari penting untuk perancangan kehidupan (google)


Lagi nak dekat puasa, lagi banyak planning...Almaklum la bila dah bulan pose nanti dah tak larat nak memenuhi tuntutan planning yang ada...Diari kehdidupan mesti kena bawa ke hulu ke hilir...Yes wajib tau!!! So, aku akan catatkan setiap planning aku setiap hari, minggu dan bulan....Eh korang guna diari tak untuk catatkan monthly planning korang??? Ye ler blog ni cam diari kehidupan untuk bercerita, berkongsi dan meluahkan tapi ini diari untuk korang catat petang ni nak buat apa, esok nak pegi mana, lusa, hujung minggu dan yang sewaktu dengannya??? Bagi aku diari ni dah macam satu keperluan, rasa tak complete kalau tak buka diari...Just in case kalau terlupa tarikh2 penting, temujanji or program yg mesti kena pegi...Ok for this week, aku punye planning jer "FULL" tau including Sabtu & Ahad...Issshh pening gaks ni but Insya-Allah kalau plan bebaik everything will run smoothly...

3 comments:

Anum said...

dulu anum selalu guna diary
now semua ingat dalam kepala je
hahhaha
kadang2 catit je kat buku note

working mom... said...

kalah PM koo...hihihi

GaRy™ said...

hehe... dulu gary ada diary gak... tapi dah hilang entah ke mana... hehe~..