MONEY!!!

Wednesday, July 6, 2011

Anak2...Sayang Mama & Ayah...


Mereka berbeza tetapi sama...Macam2 karenah mereka berdua ni...Kekadang tu pening gaks tapi mujur ler ada Hubby untuk control sebab dengan mama ni semuanya tak makan saman...Kalau sorang takde, yang sorang lagi mencari...Dua2 obses dengan tag kain...Kakak obses dengan tag kain napkin, adik laks obses dengan tag budak botak...Ala sebelum ni pernah citer kat en3 ini...Namun begitu mereka tetap sama di hati mama & ayah...Kakak jiwanya lembut & sensitip, ramah orangnya, suka melawa & melaram, nak jadi model at the same time doktor bergaya...Adik pula agresif, lambat mesra, keras hati juga ni, kalau nak sesuatu tu mesti nak juga...Apa2 pun aku bersyukur dikurniakan 2 orang puteri yang comel...Insya-Allah bakal menyusul 3rd generation of Zairul tapi bile??? Hanya Allah yang menentukannya...

7 comments:

syawalsimpsons said...

MMG MARSYA NAMPAK BAIK JE...SUKE NGAN DIER..SWEET JE BILE CKP...BAIK JE BILE TEGO SYAWAL PANJAT KERUSI ARI2...KLO ADIK DIER...GEHEHHEHEH...PON JOIN SKALI NGAN SYAWAL..HEHHEH

Bui Idzra Ryn said...

anak2 lah penyeri hidup..^_^..syg mereka ketat2..hik2

MamaEma said...

walaupun anak sama//perangai ada bezanya...

siapalah yg tak sayangkan anak itu amat rugi hidupnya..

Cute MuM said...

sori lari tajuk..

cuba tgk link nie.. mungkin boleh tolong camner nak buat iklan churpchurp tue..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/cara-nak-bagi-orang-klik-churpchurp.html

Anum said...

comelnya dia

MARIA LIZA said...

SUE: Kakak dari kecik sampai besar memang pandai bawa diri dan senang..Adik memang lasak...
BUI: Ye ler tu...Kalau takde sunyi tapi bila ada geram juga dibuatnya
MamaEma: Mesti ler rasanya tak abis lagi sakit melahirkan...
Uyun : Thanks k
Anum : Mekacih...Suka tengok citer Jepun dolu2 masa ngandung

suha said...

nnti amek hero lak ye kak (^_^)