MONEY!!!

Monday, July 18, 2011

4 Pas Percuma Dari Nuffnang

Salam Isnin semua...Semoga semua rakan2 blogger ceria sentiasa...Tak mau malas2 yek...Ni nak citer sikit sempena hari lahir aku pada 8hb Julai hari tu, Nuffnang ada bagi 4 pas percuma untuk tengok wayang kat TGV...Tapi aku tak gi ambik2 lagi kat ofis Nuffnang ni...Hajat di hati memang nak ambik tapi takde masa la pulak...Movie apa ye nak tengok??? Rasa cam nak tengok Harry Potter sebab semua orang kata citer dia memang best giler...Apa2 hal pun terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi bagi 4 pas percuma yang masih belum aku tuntut...Hope still ada lagi if takde lagi takpe le kira bukan rezeki aku la...Any suggestion for the movie???


(google)

3 comments:

eB ezrin said...

ader 4? nak jugak... hu3... x pernah dpt sbb x leh nk mskkan nuffnyer ad balik... dh tukor emel.. hu3

Cute MuM said...

bestnya dah dapat tiket free.. cepat g amik.. nanti boleh pergi tngok dengan family..

working mom... said...

tamo ke?..kasi k.ngah laaaaaaaaaa....hehehehe