MONEY!!!

Wednesday, June 8, 2011

Surat Untuk TV3 pasal NORA ELENA...


Drama NORA ELENA yang kini "HANGAT DI PASARAN"(google)

Sedang aku layan FB sebentar tadi secara tiba2 terbaca satu surat khas dari seorang wanita yang menggelarkan dirinya NOWA...Wah kelas & berani betul dia menyuarakan apa yang terbuku di hati berkaitan dengan kisah NORA ELENA...Walaupun hakikat cerita NORA ELENA tidak dapat diterima di alam nyata tapi dah namanya berlakon..So, pelakon2 ni ikut skrip & director je la...Mari ramai2 kita baca "SURAT KHAS" ini yang ditujukan khas untuk TV3...Jadi, apakah pendapat korang mengenai surat ini..Bagi aku la, NOWA ini memang berani menyatakan apa yang dia rasa...Yes, betul gak tak mungkin apa yang ada dalam NORA ELENA tu berlaku dalam dunia realiti and memang susah pun nak terjadi...Mungkin ada la a few action but not all...So, kepada peminat NORA ELENA, any comment???

No comments: