MONEY!!!

Friday, June 24, 2011

Suka Pergi Downtown @ Uptown

Aku tau semua orang mesti pernah jejak downtown @ uptown...Ala sama je, bezanya up & down aje...Dulu masa zaman baru wujudnya tempat ni kat Damansara Heights..After that, has been transferred to Kota Damansara...Aku & Hubby memang suka pegi masa kat D'sara dulu tapi masa tu zaman2 perchentaan..Rajin le turun every weeks...Kekdg tu bukan beli apa pun, saje jalan2, ronda2, cuci mata...Now ni jarang dah pegi bila dah ada anak2...Kesian jugak sebab downtown @ uptown ni dibuka setiap hari dari kul 10 malam hingga jam 4 pagi...Apa yang menarik di sini ialah macam2 ada dijual...Murah pun murah...Kira cam ala2 PS BOUTIQUE (nama diberi masa zaman sekolah dulu) a.k.a Petaling Street...So, pada mereka2 yang duk luar Lembah Kelang kalau datang KL jangan lupe singgah uptown @ downtown...Yg dekat dgn umah aku dan aku selalu jejak terdapat di Danau Kota dan Cheras...Memang tak rugi la kalau pegi sebab bende yang pelik, yang tak pernah korang jumpe pun, pasti korang akan dapat kat sini...Kalau nak dapat harga best, masa bulan pose dekat2 nak raya boleh datang shopping kat sini...Memang berbaloi...So, let's check it out!!!
(google)
(google)

1 comment:

PinKy MoMMa said...

kami pegi downtown kt cheras je sbb dekat ngan umah mak hehe ;)