MONEY!!!

Saturday, June 25, 2011

Segmen: "Bang, Jom g jalan-jalan"


Salam buat semua Blogger...Inilah pertama kali aku menyertai Segmen dari Blog Ben Ashaari ni...Sebelum ni bukan taknak join tapi tak berksempatan...Aku tau Ben Ashaari ni antara BLOGGER hebat kat Malaysia ni dan memang ramai giler orang follow setiap segmen yang dia buat...Anyway, if anybody interested nak join segmen ni, apa lagi klik banner kat atas tu dan terjah..Kemudian follow lah apa yang tertulis...Ok la, till then...SEMPOI BEB!!!

19 comments:

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

Shuk datang melawat :)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

BEIHA MAT said...

http://beihamat.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html


mari lah jenguk blog sayee =)
salam PERKENALAN ,BEIHA MAT.

Met bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Nadzirah K. said...

woot2..
salam perkenalan...
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

QasehSuci said...

jejln disini sambil folow...salam blogger

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

MARIA LIZA said...

Terima kasih kepada semua yang sudi datang melawat dan follow...Kalau ada yg menarik kita kongsi bersama ye...

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap...
penat berjalan...tak kurus gak...
hehehee...
=)

hanyzham hadny said...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

.fariza. said...

menapak ke sini~
moga sentiasa bahagia bersama keluarga.

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!