MONEY!!!

Friday, June 10, 2011

Sakitnya Hati Semalam Tengok Nora Elena



Senyum Jumaat Semua...(google)


Salam Jumaat semua..Jangan lupe senyum...Senyum tukan sedekah...Ape kes ni??? Tetiba laks rasa sakit hati??? Well, nampaknya drama NORA ELENA dah hampir ke "klimaks"nya semalam...Dah nak start gaduh2 dah ni...Semalam memang sakit hati betul dengan PA si Seth tu, Yvonne.."Mulut Longkang" tul...Wah aku laks yang emo..Anyway, it's just a story but the story affected the bottom of my heart...OMG!!! But in our real life, memang wujud gaks mereka2 yang mulut longkang cam si Yvonne ni....So, credit to Wan Sharmila @ Yvonne kerana berjaya menyakitkan hati semua peminat NORA ELENA dengan wataknya yang sangat "annoying" plus gediks...Ha..ha...Ni kira kutuk ke puji...Pagi2 Jumaat ni dah nak tambah dosa laks...Well, aku kutuk sebab lakonan dia dalam NORA ELENA tapi puji sebab menjadi...Ok lah kita sambung tengok next week ye...Gerak dulu ye...





Wan Sharmila, to me she's so "sweet" person...Like her acting in TARI TIRANA looks like naive & so innocent...(google)

2 comments:

Cute MuM said...

memang betul tue..
watak yvonne memang menyakitkan hati..
cute mum pernah jumpa orang yang mulut longkang camnie tau..
rasa nak sepak pon ada..

MARIA said...

CUTE MUM: Memang sakit hati tengok Yvonne dlm citer ni..Impactnya lakonan dia memang menjadi...Mulut Longkang ni memang sentiasa ada di mana2..Kita memang kena sabar je le or jgn layan dgn orang2 camni...